Favorieten

Over Ons

Bert en Jan zijn de Nederlandse motor en Italiaanse versnellingsbak achter Classic Car Italy.

Jan: Italiaanse Versnellingsbak

Vanuit Italië is Jan de versnellingsbak achter Classic Car Italy. Na jarenlang in de autobranche werkzaam te zijn geweest is hij in 2005 naar Italië geëmigreerd met het idee om een boerderij camping te beginnen. Na eerst 2 jaar in de autobranche in Italië te hebben gewerkt om de taal goed te leren, is hij samen met Willeke de camping Rocca di Sotto begonnen. Nu dit gelukt is en de camping draait kruipt de benzine in het bloed waar het niet gaan kan.

En zo is het idee geboren om mooie, goede en betrouwbare Italiaanse auto´s naar Nederland te exporteren. Geen nieuw idee denkt u misschien, maar het is volgens ons dé manier om aan goede en betaalbare Italiaanse klassiekers te komen.

Bert

Bert: Nederlandse Motor

Vanuit een klein dorpje in de provincie Groningen is Bert de motor achter Classic Car Italy. Met zijn ruime ervaring in de verzekeringsbranche en zijn passie voor mooie auto´s is hij het hart van Classic Car Italy. Bert houdt zich vooral bezig met de verkoop, kwaliteitsbeheersing en documentatie.

Passie voor Italiaanse auto's

Onze naam zegt het al. Bij ons vindt u de passie voor de Italiaanse auto´s. In het prachtige Italië met zijn overweldigende cultuur, eten, design en gematigde klimaat is het een genot om rond te neuzen naar mooie goede auto´s. Door onze aanwezigheid en contacten in Italië zelf levert dat hele mooie vondsten op.

Dus is uw passie voor de Italiaanse auto nog meer geprikkeld door het speuren op deze site en wilt u graag zelf in zo´n mooie Italiaanse macchina rijden, laat het ons weten en we maken vrijblijvend een afspraak!